Heerhugowaard, 25 november 2014. De Waardse horeca ziet graag dat terrassen met mooi weer langer open mogen blijven dan tot 23:00 uur. De gemeente organiseerde op dit verzoek drie debatavonden met uitbaters en bewoners om alle sluitingstijden te bespreken. De laatste vond maandag plaats bij Cool. De meeste aanwezigen zien wel wat in een proefperiode van een jaar met vrije sluitingstijden om spreiding van drukte te creëren, aldus het NHD. Maar dan wel met actievere beveiligers.

De terrastijden was iedereen het wel over eens. Deze zouden wel tot 01:00 uur open mogen blijven. Ook het gelijktrekken van sluitingstijden tussen het stadshart (tot 02:00 uur) en Centrumwaard (tot 03:00 uur) was men vóór. Het Coolplein heeft al genoeg concurrentie van Alkmaar en Schagen. Een aantal bewoners aan de Jade, tegenover het Coolplein, toonden wel bezwaar tegen vrije sluitingstijden voor de horeca. Zij vrezen voor meer overlast, in plaats van minder.

 

Pin It
Bekeken: 1069x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/