Alkmaar, 25 november 2014. Wie iemand wil verrassen met een origineel cadeau kan prima terecht bij de Bibliotheek Kennemerwaard. Op vrijwel alle locaties wordt een assortiment van leuke en originele cadeauartikelen gepresenteerd. Er is ook een cadeaubon verkrijgbaar voor verschillende abonnementen. Een abonnement levert niet alleen toegang tot vele leenartikelen, maar ook korting op diverse culturele activiteiten, binnen en buiten de bibliotheek.

De cadeauartikelen lopen uiteen van boekenleggers tot spelletjes op het gebied van taal, leren lezen en rekenen, van stempeltjes tot rekbare boekomslagen, van servetten tot boekendrop. Het assortiment is gevarieerd en wisselt regelmatig. Nieuw in het assortiment zijn duurzame pondjes papier, het originele pakjesspel (leuk voor Sinterklaasavond), coaching spelletjes als eigenwijsjes, rijmelarij en het lekker-in-je-vel-spel en kletsspelletjes voor het hele gezin. Verder is er een mooi assortiment van originele kaarten en posters.

De cadeaubonnen zijn in alle vestigingen van Bibliotheek Kennemerwaard verkrijgbaar, de cadeauartikelen overal behalve in Limmen en Overdie.

 

Pin It
Bekeken: 1219x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/