Heerhugowaard, 28 november 2014. In Heerhugowaard was er nogal wat gedoe rond het pand van de motorclub Bandidos aan de Costerstraat. Het werd gebruikt als clubhuis en dat ging tegen het bestemmingsplan in. Andere adressen die de club aandroeg bij de gemeente werden om diezelfde reden afgewezen. Nu blijkt dat er op 1 oktober al een oplossing was gevonden, zodat de club niet hoeft te verhuizen. Een Bandidos-lid huurt het pand als garagebedrijf en staat zo ook geregistreerd bij de Kamer van Koophandel, zo meldt het NHD. Clubactiviteiten als feestjes worden er niet meer gehouden.

Toch viel de politie woensdag het pand binnen. Dit had echter te maken met verdenking van afpersing van een Bandidos-lid die de club wilde verlaten. Tijdens de actie werden ook twee verdachten thuis aangehouden: 38-jarige president van de Bandidos Alkmaar uit Heemskerk en de 52-jarige vice-president uit Heerhugowaard.

Pin It
Bekeken: 1390x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/