Noord-Holland, 01 december 2014. Zwaarder en illegaal vuurwerk komen steeds vaker voor in de aanloop naar Oud en Nieuw. Tegelijk daarmee neemt het risico op incidenten en slachtoffers toe. Hoewel de jaarwisseling nog ruim vier weken verwijderd is, staat de teller in Noord-Holland al op één gescheurd trommelvlies, twee opgeblazen objecten en bijna 1800 kilo illegaal vuurwerk.

Het slachtoffer was een vrouw die door een fietstunneltje in Hoorn liep. Toen een groepje jongens vuurwerk in de tunnel gooide, was de klap zo hard, dat haar trommelvlies scheurde.

De explosieve kracht van illegaal vuurwerk is zo groot dat de knal niet alleen letsel kan veroorzaken, maar ook tot grote schade kan leiden. Een mobiel toiletgebouwtje en een wasmachine klapten volledig uit elkaar nadat jongens er vuurwerk in hadden gegooid.

Pin It
Bekeken: 810x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/