Noord-Holland, 03 december 2014. Meer dan 570 inwoners uit Noord-Holland met openstaande boetes of niet uitgezeten gevangenisstraffen hebben afgelopen week bezoek gehad van de politie.

Tijdens deze week, onderdeel van een landelijke actie, zijn 41 personen aangehouden en is 124.000 euro aan openstaande boetes geïnd. De personen werden aangehouden omdat zij nog een gevangenisstraf hadden openstaan, gezocht worden in verband met het afnemen van DNA, betrokkenheid bij het plegen van een strafbaar feit of omdat zij openstaande boetes hadden en deze niet wilden of konden betalen.

De landelijke actie verliep over het algemeen rustig, zonder noemenswaardige incidenten. Wel was er aandacht voor een actie aan het Brouwersplein in Haarlem. Betrokkenen van de bewoner hebben diverse media benaderd omdat hij buitenproportioneel zou zijn behandeld door de politie. De politie heeft hierop gereageerd met het volgende bericht: reactie politie Noord-Holland.

Deze actie werd dit jaar voor het eerst georganiseerd.  De politie wil bereiken dat mensen die zich onttrekken aan een boete of straf, deze alsnog voldoen of uitzitten. Daarnaast laat de politie zo zien dat mensen die zich aan hun straf onttrekken, de dans niet ontspringen.

Pin It
Bekeken: 865x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/