Alkmaar, 04 december 2014. Een breed aanbod aan oplossingsgerichte ondersteuning voor kwetsbare burgers. Dat is de kern van de visie op de samenwerking van MEE Noordwest-Holland, De Wering en RCO De Hoofdzaak. Woensdag ondertekenden de directeur-bestuurders, respectievelijk Cees Huisman, Mirjam Breed en Christianne Moussault, een intentieverklaring om verdere samenwerking te onderzoeken en vorm te geven.

MEE Noordwest-Holland, De Wering en RCO De Hoofdzaak werken nu al veel en intensief samen. Door het bundelen van krachten, willen ze gezamenlijk in Noord-Holland Noord ondersteuning bieden aan mensen die zich in een kwetsbare positie bevinden. Mensen die leven met een beperking of met een psychiatrisch ziektebeeld, ouderdomsgerelateerde aspecten of met een zwakke sociaal-economische positie.   Een bundeling van krachten stelt deze organisaties in staat om kennis en expertise efficiënter te organiseren om zo onze cliënten nog beter van dienst te zijn.

De samenwerking speelt in op de steeds complexer wordende omgeving (marktwerking, diverse transities, regie door gemeenten) en de kwaliteitseisen die worden gesteld. Daarnaast is een hoge mate van flexibiliteit gewenst als het gaat om inzet van kennis & deskundigheid, mensen & middelen. Door de samenwerking te zoeken, creëren de drie organisaties meer mogelijkheden hiertoe. De komende periode loopt een onderzoek naar hoe de samenwerking kan worden vormgegeven. De kwaliteit van de dienstverlening staat hierbij centraal.

Foto v.l.n.r.: Mirjam Breed, Cees Huisman, Christianne Moussault

 

Pin It
Bekeken: 964x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/