Alkmaar, 04 december 2014. Alkmaar Sport N.V. wil nog dit jaar investeren in uitbreiding van het Outdoorpark Hoornse Vaart, omdat het dankzij de populariteit de bezoekersaantallen eigenlijk niet meer kan verwerken. Het college heeft op verzoek € 50.000,- gereserveerd in de begroting van 2015 om extra toestellen neer te zetten. 

De eerste twee klimniveaus worden vooral door kinderen gebruikt. Volwassenen en groepen, zoals bedrijven of geüniformeerde beroepen gaan door naar niveau 3 en 4, maar moeten wél eerst langs niveaus 1 en 2. Het vol continu veiligheidssysteem waarvoor gekozen is, zorgt ervoor dat mensen tussen de niveaus door niet kunnen wisselen en dat er maximaal 3 personen tegelijk op één plateau mogen staan. Dat betekent dat er regelmatig op kinderen en/of kinderpartijtjes gewacht moet worden. In de planning wordt hiermee rekening gehouden maar het houdt de verdere bezoekersgroei van het park tegen.

Pin It
Bekeken: 1509x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/