Alkmaar, 08 december 2014. In een guur, koud en nat Driebergen verloren de rugbyers van Alkmaar uiteindelijk in de 2e helft met 29-10 van de Pink Panthers na een ruststand van 5-5.

Aanvankelijk ging de strijd gelijk op zonder dat beide teams tot scoren konden komen, ondanks dat Alkmaar een strafschop tegen kreeg vanwege buitenspel. Diep in de 1e helft wisten de Pink Panthers 5-0 te scoren, toen een buitenspelsituatie niet werd bestraft. In een scrum kon Alkmaar de bal aan haar zijde krijgen, maar deze werd weggegrist door een tegenstander die er daarna een try mee scoorde, terwijl er verbaasd naar de scheidsrechter gekeken werd. Alkmaar wist zich te hervatten en in een goede aanval wist Marsciano Bruns een break te forceren die verzilverd werd door hooker Pook van Berkel. Aan het eind van de 1e helft wisten de Panthers nog een try te scoren, maar een grensrechter had al geconstateerd dat er naar voren gespeeld was.

Alkmaar ging met goede voornemens de 2e helft in, maar dat deden de Panthers ook en uit een goed uitgespeelde driekwart-lijn aanval wist uiteindelijk Daan van Buuren een try in de hoek te scoren. Vlak hierna kende de scheidsrechter een straftry toe aan de gastploeg na een overtreding van Alkmaar, een wel erg zware maatregel. Het zorgde wel voor een 15-5 achterstand en die werd nog groter door een minder scherp momentje. Een goed geplaatste kick in het in-goal gebied van Alkmaar werd niet adequaat beoordeeld en Panther Geofry de Zeeuw scoorde een try, en de conversie werd ook benut.  Daarma volgde nog een succesvolle aanval vanaf de driekwart lijn. Alkmaar kon in de slotfase nog wat terug doen, na een strafschop. Nanko Molenaar werd aangespeeld en na een strafschop werd aangespeeld en beukte door de verdediging heen om de eindstand op 29-10 te zetten.