Op 13 en 14 juni speelt de juniorengroep van Oberon Theaterproducties de musical ‘Aladdin Jr' in Theater de Beun in Heiloo.

De toegangsprijs is 14,50 euro. Het is een unieke voorstelling voor jong en oud vol avonturen in het oosten over goed en kwaad, vertrouwen en leugens, fantasie, doorzettingsvermogen en vooral de liefde.

Kaarten kunnen besteld worden via de website van Oberon www.oberontheater.nl of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook is de inschrijving voor de audities is weer open. Kinderen tussen de 9 en 14 jaar oud die het leuk vinden om volgend jaar mee te spelen in een musical kunnen zich opgeven voor de audities op dinsdag 23 juni 2015.

Aanmelden kan via www.oberontheater.nl of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 4378x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/