Alkmaar, 09 december 2014. Dinsdagochtend rond 9:45 uur overviel een man de Kruidvat aan de Johanna Naberstraat in Alkmaar. Hij droeg een bivakmuts die, volgens getuigen, zelf gemaakt moet zijn geweest. De gewapende overvaller wist een geldsom buit te maken en is vervolgens de steeg richting de Hannie Schaftstraat in gevlucht. De politie heeft meerdere tips binnengekregen, maar heeft nog geen verdachte kunnen aanhouden. Op 20 januari vond in deze winkel ook al een overval plaats.

De beschrijving van de dader varieert enigszins. De man droeg een zwarte of donkere jas, een donkerblauwe spijkerbroek, en een rode rugzak. Hij had mogelijk geen donkere gympen aan maar kleurige. Het wapen dat de dader gebruikte is mogelijk geen echt pistool. (foto: DNP.NU / Lorenzo Derksen)

 

 

Pin It
Bekeken: 2913x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/