In juni, juli en augustus biedt het Canadaplein in Alkmaar voor de 15e keer een gratis toegankelijk programma voor jong en oud met soul, jazz, hiphop, kleinkunst, cabaret, het Groot Alkmaars Dictee en het Rabo Juniorplein; Zomer op het Plein.

Maar Winkelcentrum de Mare staat vanaf vandaag al iedere zondagmiddag in juni in het teken van straattheater, want daar ging zondagmiddag 'Zomer in de Mare' van start. Nationale en internationale straattheatergroepen zullen op het Europaplein in het winkelcentrum neerstrijken en jong en oud te vermaken met onder andere acrobatiek, circusacts en poppenspel.

Vandaag lag die verantwoordelijkheid bij Circastique en Circus Katoen. Theater Circastique speelde een leuke poppenvoorstelling met Mannetje Tique in de hoofdrol, en de jonge circusartiesten van Circus Katoen brachten een acrobatische voorstelling met een gratis circusworkshop na afloop. Alkmaar Centraal fotograaf marco Schilpp was er natuurlijk ook bij en maakte deze foto's. Meer foto's van Zomer in de Mare zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 5026x