Heerhugowaard, 16 december 2014. Vrijdag 19 en zaterdag 20 december vindt in Cool voor de vierde keer het BoNoZeKa Festival plaats. Op de drie podia treden in twee dagen tijd ongeveer veertig singer-songwriters en bands op van BOven het NOordZEeKAnaal. De muziekstijlen variëren van folk tot stevige rock, dus er is voor ieder wat wils. Net als vorig jaar wordt op ludieke wijze geld ingezameld voor Serious Request.

Zowel in de Rodi Media zaal, Café Cool als het Atelier is het twee dagen lang muziek wat de klok slaat. Bands als Calculated, STEENkoud en Avalanche, maar ook G is for Giraffe, de Alkmaarse formatie Peter Parker's Pick Pocket Project, The Night Porter maken het BoNoZeKa Festival tot een klein ‘Noorderslag’ in Heerhugowaard.

Traditiegetrouw worden beide festivalavonden afgesloten door een landelijk opkomende band. Vrijdag 19 december is dat Afterpartees, dat onlangs nog door 3FM DJ Timur Perlin genoemd werd als ‘eentje om in de gaten te houden voor 2015’. Zaterdag 20 december sluit Taymir het BoNoZeKa Festival 2014 af. Amper een jaar geleden verscheen hun debuutalbum Phosphene met onder andere de hitsingle ‘Aaaaah’. Na een zomer met optredens op meer dan veertig festivals zijn ze niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Het publiek kan door een gelddonatie voor 3 FM Serious Request stemmen op zijn of haar favoriete band van het festival. De drie bands die na twee dagen het meeste geld hebben ‘binnengespeeld’ voor het goede doel winnen leuke prijzen. Meer informatie op de website van Coolop Facebook of op Twitter via @BoNoZeKaFest. 

Foto: Taymir (fotograaf: Colin Pool)

 

Pin It
Bekeken: 1923x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/