Een vrouw is vanmiddag lichtgewond geraakt door een val met haar haar zwaarbeladen scootmobiel. De vrouw reed op het fietspad langs de Van Veenweg en heeft vermoedelijk een stoeprand geraakt. Vermoedelijk is de scootmobiel gekanteld doordat hij aan de achterkant twee wielen heeft en aan de voorkant maar één.

Diverse voorbijgangers ontfermde zich over de vrouw. Ze had enkele schaafwonden op haar been opgelopen die schaafplekken had op haar been. De verwondingen vielen voor de rest mee; het slachtoffer is door de ambulanceverpleger naar huis gebracht. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4673x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/