Alkmaar/Schoorl, 18 december 2014.  PCC Oosterhout in Alkmaar organiseert jaarlijks een Respectweek, waaraan door alle leerlingen wordt deelgenomen. Eerstejaars leerlingen van de school maken deze week traditiegetrouw kennis met verschillende religies en culturen. De tweedejaars leerlingen gingen dit jaar aan de slag met de thema’s ‘voor een ander’, ‘met een ander’ en ‘anders dan een ander’. In het kader van 'voor een ander' gingen 141 tweedejaars leerlingen een dag meewerken met een boswachter. Bijtijds opstaan en stevig aanpakken.

Ze vertrokken om 08.30 uur op de fiets vanaf het PCC  naar het bezoekerscentrum Het Zandspoor in Schoorl. Vanuit daar werkten ze - met een onderbreking voor een lunch - tot 14.30 uur. Met gereedschap van Staatsbosbeheer hebben de leerlingen het bos opgeschoond, struikgewas gesnoeid en rommel opgeruimd, zodat andere mensen weer kunnen genieten van het fraaie bos bij Schoorl. Achteraf keerden de leerlingen daarna weer – moegewerkt - terug naar school.

Pin It
Bekeken: 1439x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/