Vrijdag is een hond door een pitbull aangevallen aan de noordkant van de Middenweg-Zuid in Heerhugowaard. Het bazinnetje belde pas maandag het NHD om mensen te waarschuwen, omdat zij daarvoor nog teveel van streek was. "Hij gilde het uit. Dat geluid zal ik nooit meer vergeten", vertelde ze.

De sheltie scharrelde aangelijnd wat in de berm, toen ineens een pittbull voorbij kwam rennen. Hij zat achter zijn baas aan die 'als een bezetene' richting Alkmaar fietste. De hond viel opeens haar sheltie aan en gaf felle beet in z’n zij.

De gewonde sheltie moest ingeënt worden en heeft pillen tegen de pijn. De rekening kostte het bazinnetje de helft van haar vakantiegeld. Ze hoopt dat de hond het redt, ze zegt dat de hond het enige is dat ze nog heeft.

Aan de Middenweg worden de man en pitbull wel vaker zien. De vrouw durft er nu niet meer langs.

Pin It
Bekeken: 3216x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/