Woensdagochtend vond even na negen uur op de Kennemerstraatweg, vlakbij de Nieuwlandersingel, een ongeval plaats. Een automobiliste die er net haar auto geparkeerd had deed de deur van haar auto open maar had een fietster die richting het Ritsevoort fietste over het hoofd gezien.

Die knalde vervolgens hard tegen de deur en kwam ten val. Een ambulancemedewerker die met een Rapid Responder ter plaatse kwam ontfermde zich over het hevig geschrokken slachtoffer. De verwondingen leken mee te vallen, maar de vrouw was flink van streek en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Pin It
Bekeken: 6528x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/