Tegen de 10.000 bezoekers bezochten gisteren het Waagplein om te genieten van het Avrotros Sterren Muziekfeest. Nederlands bekendste vertolkers van het Hollandse lied brachten hier het publiek in vervoering. Ondanks de grote toeloop viel nergens een wanklank.

Hoogtepunt was het optreden van Jeroen van der Boom, die op indrukwekkende wijze zijn nummer 1-hit ‘Mag ik dan bij jou’ vertolkte. Daarnaast traden Danny de Munck, Wolter Kroes, Marianne Weber, Peter Beense, Frans Duijts en vele anderen op. Ook presentator Jan Smit bracht enkele nummers ten gehore.

Burgemeester Bruinooge: "Een geweldige avond. Dit muziekfeest is één grote reclamespot voor Alkmaar. Ga maar na, twee uitzendingen van een uur waarin mensen kunnen zien hoe mooi Alkmaar is. Een fantastische manier van stadspromotie. Ik ben trots dat we deze productie naar Alkmaar hebben kunnen halen."

De gemeente en Alkmaar Marketing waren nauw betrokken bij de organisatie van het feest. Om Alkmaar extra te promoten waren de kaasmeisjes en de kaasdragers strategisch geplaatst. Het resultaat van de televisie-opnamen is op 3 en 10 juli te zien bij de AvroTros (foto 1: Liselore Tempel)

Pin It
Bekeken: 5099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/