Singer-songwriter Yori Swart, bekend door 3FM en De Wereld Draait Door, geeft vrijdag 12 juni om 19.00 uur een bijzonder concert in de St. Laurentiuskerk. Tijdens dit gratis monumentenconcert zal Yori de bezoekers betoveren met Poldersongs, geïnspireerd op het Noorderpolderhuis.

De gemeente is een aantal prachtige dorpen met vele historische plekken rijker. Yori Swart zal 11 juni voor 24 uur in het Noorderpolderhuis verblijven en zich muzikaal laten inspireren door de gouden wanden en rococosferen. De akoestiek en sfeer van de kerk zullen haar Poldersongs extra indringend maken.

Yori heeft een markante gitaarstijl waarbij ze blues, folk en pop mengt met een aparte finger-picking stijl. Sinds ze in 2012 door 3FM werd uitgeroepen tot Serious Talent, trad ze op in verscheidene TV shows en ook het buitenland is enthousiast over dit jonge talent.

Vrijdagmiddag 12 juni wordt de film van Yori "Talent in een monument" vertoond op het Waagplein. En in de binnenstad is een rondreizend silent concert op een bakfiets waar je alvast naar fragmenten van Yori’s nieuwste Poldersongs kunt luisteren. Meer over het concert op Alkmaar.nl. (foto: Bart Heemskerk).

Pin It
Bekeken: 3764x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/