Woensdag is aan het begin van de avond op de N241 bij Heerhugowaard een ernstig ongeval gebeurd. Een automobilist die met zijn personenauto richting Opmeer reed kwam door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft. Een van de andere kant komende vrachtwagenchauffeur probeerde hem nog te ontwijken, maar een frontale aanrijding was onvermijdelijk. Na de klap eindigde de vrachtwagencombinatie tegen een boom en de personenauto in een halfdroge sloot.

Er werd onmiddellijk een traumahelikopter ingeschakeld en ook de andere hulpdiensten spoedden zich naar de plek van het ongeval. Daar kreeg de brandweer het verzoek het slachtoffer binnen drie minuten uit het wrak te halen. De man is met grote spoed en vergezeld van een trauma-arts met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd.

Pin It
Bekeken: 4202x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/