Lang hebben ze er niet gestaan, de bordjes met de tekst 'S.V.P honden aan de lijn' aan de twee zijden van de groenstrook langs de spoorlijn in nieuwbouwwijk Nollen-Oost. De palen zijn kort na plaatsing uit de grond gerukt en de bijbehorende bordjes zijn stukgetrapt.

Initiatiefnemers Mike Oudejans en Inger van Dam zijn met stomheid geslagen, temeer omdat dit de tweede keer is dat de bordjes zijn vernield. In het gebied geldt een aanlijnplicht voor honden, maar daar houden hondenbezitters zich niet altijd aan.

Oudejans en Van Dam hadden de gemeente gevraagd om bordjes te plaatsen, maar die liet weten dat de hondenbezitters ervan op de hoogte zijn dat hun hond aangelijnd moet tenzij anders is aangegeven.

Wie de bordjes vernielt  is niet bekend. Oudejans trekt de conclusie dat iemand het niet eens is met de bordjes, “maar die discussie gaan we graag aan".

 

Pin It
Bekeken: 4896x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/