Alkmaar Sport organiseerde in het seizoen 2014/2015 voor de tweede keer haar recreatieve zaalvoetbalcompetitie. Twaalf teams speelden om de week op donderdagavond in het Sportpaleis. Halverwege het seizoen werd op basis van de tussenstand een A- en een B-poule opgesteld. Winnaar in de A-poule werd het team Stick2Gether/Café Dido’s.

De uitslag was al voor de laatste wedstrijd bekend. Team Stick2Gether/Café Dido’s was met 10 punten voorsprong al ongrijpbaar. De kampioenen sloten echter in stijl af met 3-2 winst tegen nummer twee FC Raamkla.

In de B-poule moest team Aldor Verlichting Castricum nog flink aan de bak. Team Ebru Boys stond gelijk, maar moest winnen vanwege een minder doelsaldo. Na een spannende drie kwartier eindigde de wedstrijd in 3-3.

Na de zomervakantie gaat Alkmaar Sport met de derde editie van start. Er zijn nog plaatsen voor nieuwe vrienden- en bedrijventeams die zin hebben in gezellige voetbalavonden. Om de competitie spannend te houden wordt deze halverwege gesplitst in een A- en een B-poule. Meer informatie op Alkmaarsport.nl/zaalvoetbal.

Pin It