Alkmaar, 08 januari 2015. Alkmaarders kunnen vanaf woensdag 21 januari voor hun boodschappen terecht bij de nieuwe Jumbo winkel aan de Winkelwaard 486. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor de feestelijke opening om 09.00 uur. De eerste 300 klanten worden verrast met een mooie bos bloemen. Bovendien krijgen alle klanten die voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een ambachtelijke appeltaart mee naar huis. Deze actie loopt tot en met zondag 25 januari.

Ondernemersechtpaar Duijvelshoff en zoon Sven zijn trots op de nieuwe winkel: “Samen met ons team kijken wij er naar uit om klanten te laten ervaren wat de unieke Jumbo formule inhoudt: de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service. Daarnaast komen er ook een aantal bekende elementen uit de C1000 formule terug.”

De voormalige C1000 winkel wordt momenteel compleet verbouwd. De winkel telt straks ruim 900 m² vloeroppervlakte. Het pronkstuk is het versplein met een grote variatie aan dagverse producten als groenten, fruit, vleeswaren, brood en kazen. Daarnaast beschikt de winkel over een sinaasappelpers voor verse jus d’orange, een stomerijservice en een bloemenafdeling.

Foto: ondernemer Ben Duijvelshoff en zijn team tijdens de 7 Zekerheden training op de Jumbo Academy op het hoofdkantoor van Jumbo Supermarkten in Veghel. Alle medewerkers van de C1000 winkel gaan mee naar de nieuwe Jumbo winkel.

20150108 Jumbo-Alkmaar

Pin It
Bekeken: 3590x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/