Donderdagavond reed de politie rond 20.00 uur over de Breitnerhof in Alkmaar. Uit het raam van een woning keek een man naar buiten die zij herkenden als een man tegen wie een vrijheidsstraf van 324 dagen open stond.

De agenten vroegen aanvankelijk of zij in de woning mochten kijken. De bewoner liet hen echter niet verder komen dan de woonkamer. Hij zei dat als de politie verder wilde kijken ze maar terug moesten komen met een machtiging.

Nadat een machtiging was afgegeven door een Hulpofficier van Justitie stelde de politie een onderzoek in in de woning. Hierbij werden enkele afgesloten tussendeuren geforceerd.

Uiteindelijk werd de man tegen wie de straf openstond in een slaapkamer aangetroffen. Hij had zich verstopt in een kast. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Pin It
Bekeken: 3946x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/