Happy(i)dee is initiatief van studenten van de Academie voor Popcultuur in Leeuwarden. Een van de oprichters is Jip de Graaf uit Bergen. Zij vinden dat er tegenwoordig veel negatief gedacht wordt, en dat wordt onbewust vaak meegeven aan de kinderen. "We willen de kinderen op een nieuwe, toegankelijke manier het nut en het belang van positief denken laten inzien!"

Happy(i)dee geeft workshops op basisscholen in Noord-Holland. Jip: "We hebben een leuk programma gemaakt met spelletjes, oefeningen, verhaaltjes en filmpjes. Daarnaast hebben we ook ons eigen Happy(i)dee kinderlied".

Jip: "Door over je gedachten na te denken kan je ze beïnvloeden, en met je gedachtes maak je jouw wereld. Positieve gedachten energie, terwijl negatief denken alleen maar energie kost." Jip en co hebben al een succesvolle workshop op de Benedictus-school in Heiloo gedaan. Op het programma staan onder anderer nog De Spinaker in Alkmaar, een school voor speciaal basisonderwijs, maar de studenten zoeken er nog meer.

Bij het Happy(i)dee lied, opgenomen samen met een groep kinderen, moet nog een leuke videoclip komen. De studentengroep is ook actief op social media en zijn te gast geweest bij RTV80.

Pin It
Bekeken: 4315x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/