Vleuten, 12 januari 2015. DAW heren 1 verloor zaterdagavond zijn wedstrijd tegen directe concurrent Watervlo 1. Op bezoek in Vleuten kwam DAW aanvankelijk op achterstand, maar het herpakte zich en leek in het derde kwart op de winst af te stevenen. Uiteindelijk lieten de Alkmaarders de winst glippen in een chaotische eindfase. Het werd 12-11.

Nadat Watervlo in de eerste periode een 5-3 voorsprong opgebouwd had, vocht DAW zich terug. Door middel van goede drukvoering werd Watervlo van scoren weerhouden. Terwijl de tegenstander het lastig had kon DAW door middel van gevaarlijke uitbraken de score terug brengen tot 6-6 aan het einde van de tweede periode. In de derde periode bleef DAW het initiatief houden en kon het zelfs de voorsprong pakken met  8-10. In een chaotische laatste periode, met daarin in totaal 6 strafworpen, lukte het niet die voorsprong vast te houden. Watervlo kwam erop en erover met 12-11. Vlak voor het eindsignaal kreeg DAW nog een goede mogelijkheid een verdiend gelijkspel uit te strijd te slepen, maar deze kans ging helaas voor de bezoekers verloren. De eindstand was 12-11.

Winst op Watervlo zou de heren van DAW een solide positie in de middenmoot van de Bondsklasse Heren 3B opgeleverd hebben. Omdat de teams zo dicht op elkaar zit, is drie punten laten liggen het verschil tussen een 4e plaats en een 8e.

Pin It
Bekeken: 996x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/