Als vervolg op het eerste geslaagde Popcollege van Popup, komt de stichting in samenwerking met Podium Victorie op 25 juni met Popcolleges Kickstart #2. De redders in nood, ook wel bekend als Ivo Maissan en Jasper van Vugt, vertellen dan alles over de do’s en don’ts en de manier waarop je jezelf of band het beste kunt profileren.

Door al hun kennis en ervaring weten ze precies wat wél aanslaat en wat je beter kunt laten op de weg naar succes. Ook ga je leren hoe jezelf in de markt te zetten en te promoten.

Ivo is creatief ondernemer, programmeur van Bevrijdingspop Haarlem, music management consultant, muziekuitgever en hij geeft ook nog eens les bij het Conservatorium Haarlem. Jasper is freelance journalist/redacteur/copywriter. Op de Herman Brood Academie geeft hij de vakken Media & Publiciteit en Carrièreplanning. Jasper is ook jurylid bij onder andere de Grote Prijs van Nederland, Amsterdamse Popprijs, Mooie Noten en op 25 juni dus bij Kickstart #2.

Kickstart #2 begint om 20:00 uur bij Podium Victorie. Tickets kosten €5. Meer op Popupalkmaar.nl.

Pin It
Bekeken: 3698x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/