Singer-songwriter Yori Swart, bekend door 3FM en De Wereld Draait Door, gaf vrijdag een bijzonder concert in de St. Laurentiuskerk in Alkmaar. Tijdens dit gratis monumentenconcert speelde Yori haar Poldersongs voor de bezoekers.

Deze liedjes heeft ze geschreven tijdens haar 24-urige verblijf op het Noorderpolderhuis op 11 en 12 juni. Dit was ter gelegenheid van de Open Monumentendag in september en het feit dat Alkmaar door de fusie met Schermer en Graft-De Rijp vele monumenten rijker is geworden. 

Yori heeft een markante gitaarstijl waarbij ze blues, folk en pop mengt met een aparte finger-picking stijl. Sinds ze in 2012 door 3FM werd uitgeroepen tot Serious Talent, trad ze op in verscheidene TV shows en ook het buitenland is enthousiast over dit jonge talent.

Alkmaar Centraal-fotograaf Marco Schilpp was ter plaatse en maakte een fotoserie die in zijn geheel te bekijken is op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 5096x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/