Sportcomplex De Meent heeft op zaterdag 13 juni zo’n 1.500 bezoekers ontvangen. Het pand wordt pas eind 2015 opgeleverd, maar tijdens de Dag van de Bouw kon alvast een kijkje worden genomen.

De contouren van het nieuwe multifunctionele sportcomplex waren vanaf de N9 al enige tijd zichtbaar en vandaag kon het pand voor het eerst worden betreden. Drukbezochte rondleidingen liepen van kleedkamers, langs sporthallen, grote tribunes, de centrale ingang en de ruimte voor de horeca.

Ook zonder begeleiding kon overal een blik op de toekomst worden geworpen. De sportverenigingen die vanaf 2016 hun intrek nemen in het pand gaven doorlopend verschillende demonstraties. 

Bezoekers konden daarnaast zelf hun kunsten vertonen, zoals op de schaatssimulator, met skateclinics en bij de tafeltennis. Daarnaast genoten de jongste bezoekers van het springkussen, de schmink en de pannakooi.  (foto: Martin Mooij)

Pin It
Bekeken: 5472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/