Zaterdag nam een grote delegatie van de synchroonzwemsters van DAW deel aan de uitvoeringenwedstrijd in Utrecht. Zij haalden maar liefst negen medailles.

In de categorie Age I was DAW vertegenwoordigd op solo, duet en ploeg. Eva Schijf behaalde met haar solo een gedeelde eerste plaats. Met haar duetpartner Giorgia Gandossi kwam zij op de derde plaats, en samen met Nine Galy, Noëmi Soler Rueda en Anna Darby eindigden de Age I-ploeg als derde.

Steffi Schijf won met haar solo in de categorie Age II een gouden medaille. De Age II-ploeg, met Lisa Appelman, Bianca Lampe, Iris Martens, Esmee de Nijs en Yasmin Ben Ayed eindigde als zesde. In de categorie Junioren haalden Pauline Tossings en Jasmijn Padt met hun duet de tweede plaats, en met hun ploeggenoten Isabel Huisintveld, Bonnie Deijlen en Steffi Schijf werden ze eerste.

In de categorie Senioren werd DAW zelfs op alle onderdelen eerste: Wieteke Elzinga met haar solo, Merel Visser en Rianne Schoonderwoerd met hun duet, en samen met hun ploeggenoten Liza de Bruijn, Daphne Schouten en Bibi Uluer haalde de seniorenploeg ook goud.

Pin It
Bekeken: 6396x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/