Alkmaar, 19 januari 2015. De voormalige SP-fractie van Alkmaar krijgt vier weken de tijd om met een betalingsregeling te komen voor de 14.023 euro aan toegewezen partijgelden. Mocht die oplossing niet tevredenstellend zijn, stapt de gemeente naar de rechter, zo stelde raadsgriffier Sander Koolen tegenover het NHD. Dit werd overeengekomen tussen Koolen, burgemeester Bruinooge, een juridisch adviseur en de drie leden Marianne Dekker, Matt Delahaij en Renver Boots van de voormalige SP Alkmaar.

De SP Alkmaar kreeg de afgelopen jaren een bijdrage van 5000 euro en daarbij 1000 per fractielid. Onbenut geld moet teruggestort worden. Over 2012 en 2013 was dit totaal iets meer dan 14.000 euro, maar de gemeente heeft hiervan nog niets teruggezien. 

Wat voor maatregelen volgen als de ex-SP leden verzaken, is nog niet bekend. De juridische adviseur zal dan een voorstel doen. De fractievoorzitters bepaalden eerder in een overleg dat er een onderzoek van de rijksrecherche zou moeten komen.

Pin It
Bekeken: 1881x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/