Alkmaar, 21 januari 2015. De politie heeft dinsdagmiddag rond 13.10 uur op het NS-station van Alkmaar een 17-jarige Alkmaarder aangehouden. De jongen had twee medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen (NS) bedreigd en mishandeld.

De jongen was op station Heerhugowaard op de trein gestapt. Kort daarvoor was hij onder de gesloten spoorbomen gelopen. Dit was gezien door de NS-medewerkers. In de trein spraken de controleurs de jongen aan op zijn gedrag. Hij reageerde agressief en weigerde zijn identiteitskaart te tonen. Toen de controleurs de jongen wilden aanhouden gaf hij één van de twee NS-medewerkers een klap in het gezicht. De andere NS-medewerker gaf hij een flinke duw.

De twee controleurs hebben de jongeman onder controle gekregen, aangehouden en op station Alkmaar overgedragen aan de politie. Hij is meegenomen naar het politiebureau en één van de NS-medewerkers heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Pin It
Bekeken: 1555x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/