De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rond 02.50 uur in Alkmaar een man en een vrouw aangehouden op de Marktstraat. Het tweetal volgde de aanwijzingen van de politie niet op; daarnaast heeft de vrouw, een 25-jarige Alkmaarse, een agent mishandeld.

Twee groepen hadden op straat ruzie met elkaar en de politie kwam tussen beide. De groepen werden uit elkaar gehaald en weggestuurd. De Alkmaarse vrouw werd meerdere keren gevorderd weg te gaan maar bleef echter de confrontatie zoeken. Uiteindelijk werd besloten haar aan te houden.

Er ontstond een worsteling bij de aanhouding van de Alkmaarse, waarbij de agent werd geschopt en geslagen.

Een 27-jarige Alkmaarder die zich met de aanhouding bemoeide werd ook aangehouden. Deze man bleek tevens in het bezit te zijn van harddrugs. Dit is door de politie in beslag genomen.

Beide verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau. De agent heeft licht letsel overgehouden aan het incident.

Pin It
Bekeken: 3795x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/