Alkmaar, 23 januari 2015. Vrijdag (vandaag) start om 19:00 uur de voorverkoop voor het 6e Jazztival, dat op 27, 28 en 29 maart plaats zal vinden. Gelegenheid voor het Filmhuis Alkmaar om die avond een sfeerproeverij te verzorgen met om 20:00 uur de all-time Jazz Filmklassieker 'Miles Davis - Live at Montreux'. Deze beelden worden eenmalig vertoond. Na afloop van de film, om 21:30 uur, verzorgt de Jazztival organisatie zelf een gratis toegankelijk optreden.

Weinig muzikanten hebben de ontwikkeling van de muziek wezenlijk kunnen veranderen, Miles Davis deed het maar liefst meerdere malen. De unieke beelden van deze Picasso van jazz zijn opgenomen op het Montreux Jazzfestival. Waar Miles voor het eerst in drie decennia weer terugkeerde naar zijn oude hits als Miles Ahead (1957), Porgy and Bess (1959), en Sketches of Spain (1960). In het kader van het Jazztival 2015 vertoont Filmhuis Alkmaar eenmalig deze opnames. Een unieke kans voor de liefhebber.

Toegang voor de film is 10 euro inclusief koffie en thee, en een drankje achteraf. De toegang voor het optreden is gratis. Wie meer jazz wil horen en zien, kan ook nog naar de film Whiplash, te zien op alle avonden van de week.



Pin It
Bekeken: 2579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/