Hoofddorp, 24 januari 2015.  Op de eerste dag van de NK Synchroonzwemmen in Hoofddorp hebben de synchroonzwemsters van DAW mooie resultaten behaald en de sterren van de hemel gezwommen met de technische uitvoeringen. Wieteke Elzinga zwom met haar solo 67,9328 punten en staat daarmee voorlopig op de derde plaats. De ploeg van DAW, bestaande uit Wieteke Elzinga, Daphne Schouten, Merel Visser, Liza de Bruijn, Rianne Schoonderwoerd en Bibi Uluer, behaalde 60,9678 punten en staat daarmee op een voorlopige vijfde plaats.

 

Op zondag 25 januari gaat het NK Synchroonzwemmen verder  en zullen de vrije uitvoeringen gezwommen worden. Kijk voor meer informatie op http://www.knzb.nl/vereniging__wedstrijdsport/wedstrijdsport/synchroonzwemmen/kampioenschappen/nk_senioren/.

20150124 nk synchroonzwemmen zaterdag

 

 

Pin It
Bekeken: 1776x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/