Vooralsnog houdt de wethouder van financiën Pieter Dijkman de lippen stijf op elkaar. Ook nu de financiële jaarrekening van 2014 door accountantskantoor Pricewaterhouse Coopers (PWC) in kaart is gebracht en de gemeente met deze gegevens bezig is een gezond financieel plan voor Alkmaar te maken.

Tot de raadsvergadering van 29 juni tasten de oppositiepartijen in het duister en daar zijn ze niet blij mee. Op hun beurt heerste er vanuit het college kritiek op de onvolledige jaarrekening van PWC.

Waarop PWC als antwoord gaf dat de aangeleverde gegevens en dossiers gaten bevatten wat zorgde voor meer werk. Door dit extra werk zijn de kosten verdubbeld en daar is het college niet blij mee.

Pin It
Bekeken: 4073x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/