Maandag reikten PCC-leerlingen een cheque van €26.920,56 aan Stichting Hogar. Het geld verdienden ze tijdens de PCC-Actiedag in april en is bestemd voor de San Nicolas School in het Colombiaanse Medellin. Tom Kiemel (14 jaar, Stompetoren) en Chardé de Kom (14 jaar, Alkmaar), de twee leerlingen die het meeste geld ophaalden op PCC Oosterhout, mochten de cheque overhandigen.

Hans Kersten, voorzitter van Hogar en vertegenwoordiger van de school hier in Nederland, nam de cheque dankbaar in ontvangst. De overhandiging had een feestelijk tintje met taart en iets te drinken.

Eind 2014 besloten de leerlingenraden van het PCC om de komende vijf jaar hulp te bieden aan de San Nicolas School in Medellin (Colombia). De school staat in een sloppenwijk van een miljoenenstad en heeft plaats voor slechts 150 kinderen. Renovatie en uitbreiding moet plek opleveren voor 550 kinderen.

De PCC-Actiedag van april was de eerste, succesvolle, stap in dat proces. De Schoorlse hulporganisatie Hogar organiseert onder meer de uitvoering van de bouw ter plaatse. 

Pin It
Bekeken: 4913x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/