Op 27 en 28 juni zal bij Zomer op het Plein het podium betreden worden door Erik van Muiswinkel en VanVelzen. Roel zal dit doen samen met studenten van het Conservatorium Haarlem tijdens Talentstage.

Erik van Muiswinkel zal die zaterdag vanaf 20.30 uur de leukste liedjes en sketches van zijn laatste drie programma's 'Welkom in m'n hoofd', '4-8-61' en 'Schettino' ten gehore brengen met zijn band Omnibuzz. Dit is zijn vijfkoppige, twaalf instrumenten tellende band.

Zondag 28 juni treedt Van Velzen op met studenten van het Conservatorium Haarlem. Met Talentstage krijgt regionaal talent de kans samen op te treden met een bekende artiest.  Het programma is 'powered by' Yamaha Music Benelux en een co-productie met het conservatorium.

Zomer op het Plein vindt plaats van 20 juni t/m 9 augustus. De 15e editie wordt mede mogelijk gemaakt door TAQA Theater De Vest en ondersteund door gemeente Alkmaar, Rabobank Alkmaar e.o., TAQA Cultuurfonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds. Meer op Zomerophetplein.nl.

Pin It