Alkmaar, 29 januari 2015. Hoewel het er een week geleden nog op leek dat de renovatie van de Friesebrug netjes volgens de planning zou gaan verlopen blijkt nu dat de werkzaamheden toch een week uitlopen. Tijdens een inspectie van de brugonderdelen die als de brug normaal in gebruik is niet te zien zijn bleek namelijk dat er schade is aan de betonconstructie in de brugkelder. Er is direct begonnen met herstel van de schade.


Sinds het begin van de renovatie was de brug steeds aan één kant afgesloten voor het verkeer richting het centrum. Deze afsluiting zou oorspronkelijk tot 31 januari duren, maar dat wordt nu 6 februari. Reizigers die de stad in willen moeten dus nog een week geduld hebben voordat ze weer over de Friesebrug mogen. Het is nog steeds wel mogelijk om via de Friesebrug de stad te verlaten.

Pin It
Bekeken: 2117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/