Alkmaar, 19 juni 2011. Gisteren zijn onder massale belangstelling de wandelaars van de jubileumeditie van de Plus Wandel4Daagse Alkmaar binnengehaald op het Waagplein in Alkmaar. Maar liefst 7.356 wandelaars legden de laatste meters af over de rode loper in de Langestraat en door het Waaggebouw. Uiteraard kregen alle deelnemers onderweg de bekende zonnebloem aangereikt.

Uniek bij deze vijfde editie was het grote videoscherm waarop wandelaars die alle vijf edities hebben meegelopen hun naam en zichzelf in beeld voorbij zagen komen. De Wandelvierdaagse heeft deze keer door het wisselvallige weer wel wat mindere dagen gekend, ook gisteren was het nat en koud. de sfeer werd er echter niet minder door. In 2012 wordt de 6e Plus Wandel4Daagse Alkmaar gehouden van woensdag 20 t/m zaterdag 23 juni.
Pin It
Bekeken: 2135x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/