Alkmaar, 03 februari 2015. Vanwege de extreme gladheid vonden er dinsdagochtend meerdere ongevallen plaats. Twee hiervan vonden vrijwel tegelijkertijd plaats op de Huiswaarderweg.

Een personenauto gleed van de weg, raakte een lantaarnpaal en belandde vervolgens weer op de weg. Gelukkig kon een vrachtwagenchauffeur de auto ontwijken, maar dit kostte hem veel moeite. De uitwijkmanoeuvre heeft volgens een agent wellicht het leven van de automobilist gered. De automobilist is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

Vlak na het ongeval vond er een tweede ongeval plaats op de Huiswaarderweg. Het betrof een kop-staartbotsing tussen drie voertuigen waarbij geen van de bestuurders gewond raakte, maar waar wel veel blikschade mee gemoeid was. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 1407x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/