Zoetermeer/Alkmaar, 03 februari 2015. Op 31 januari en 1 februari hebben diverse kunstschaatsers van de Alkmaarsche IJsclub meegedaan aan Stars on Ice in Zoetermeer. Bijna 300 kunstschaatsers uit Nederland, België, Luxemburg, Italië en Amerika namen deel aan dit grote toernooi. AIJC was vertegenwoordigd met 18 rijders verdeeld over 12 categorieën. Meest succesvol waren Merel Boersma en Lika Brons. Merel behaalde goud bij de Rising Stars Pupillen B en Lika goud in categorie Basic Novice A. Amber Molegraaf (Pupillen B), Iris Groot (Proms B) en Zena Rae Borst (Teens A/B/C) mochten het podium op om brons in ontvangst te nemen.

Overige resultaten: in de categorie Aspiranten B behaalden Amy Dieke, Enya Patel en Laura vd Berg de 5e, 6e en 7e plaats. Bij de mini's schaatsten Kookaï Nowack en Elizabeth Pielkenrood respectievelijk naar de 12e en 19e plaats. Melissa Hopman was 4e bij de Proms. Daisy Wolf bij Proms B was 11e. Naomi Van Stralen was 7e in de categorie Basic Novice B/C.

Ook de jongsten representeerden AIJC prima. In de categorie Pupillen A was de 18de plaats voor Alessia Ballirano. In de Categorie Future Stars C werd Rosalie Boersen 4e. In de categorie Twinkle Stars (5 en 6 jaar) was er een 4e plaats voor Maria Khudyakova en een 6e voor Zara Pozniakova. In de categorie Twinkle Stars (6 en 7 jaar) behaalde Oskar Loffer de 5e plaats.

Foto 1: Iris Groot en Daisy Wolf op de achterste rij. Foto 2: Amy, Merel en Alessia.

20150203 AIJC 2

20150203 AIJC 1

Pin It
Bekeken: 1714x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/