Heerhugowaard, 05 februari 2015. Woensdagavond is de Subway in de Middenwaard in Heerhugowaard overvallen door een gewapende man. Rond 19:10 uur bedreigde de man een winkelmedewerker van de Subway met een vuurwapen. Na een geldbedrag te hebben buitgemaakt vertrok de overvaller te voet richting de Diamant.

De politie heeft een onderzoek ingesteld om de overvaller te vinden en heeft onder andere Burgernet ingeschakeld. De overvaller was ongeveer 1,70 m lang met een licht getinte huid. Hij droeg een zwart masker, een zwarte gewatteerde jas, een donkere joggingbroek met daaronder een zichtbare lichte onderbroek. Ook had hij een Albert Heijn-tas bij zich. De politie vraagt iedereen die woensdagavond op of in de omgeving van de Middenwaard iets gezien heeft wat met deze overval te maken kan hebben dit te melden via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1344x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/