Alkmaar, 05 februari 2015. Dinsdag 3 februari heeft er om 18:00 uur aan de Elgerweg in Alkmaar een straatroof plaatsgevonden. Het slachtoffer fietste over de Elgerweg in de richting van de Daalmeer toen een man hem aansprak. Het slachtoffer stapte af om te helpen, maar doordat de verdachte een sjaal voor zijn mond droeg kon hij hem niet goed verstaan. De verdachte bedreigde het slachtoffer vervolgens met een mes . Het slachtoffer wist het mes af te pakken en na een worsteling te ontkomen.

 

De verdachte is een man van ongeveer 20 jaar met een lichtgetinte huid en ongeveer 1,75 meter lang. Hij droeg een zwart glimmend jasje met rode opdruk, een lichtblauwe spijkerbroek, zwarte glimmende schoenen, een zwarte sjaal die hij voor zijn gezicht droeg en een zwarte schoudertas van A4-formaat.

 

De politie zoekt naar getuigen van deze straatroof en vraagt iedereen die iets gezien heeft wat ermee te maken kan hebben dit te melden via 0900-8844. Liever anoniem? Neem dan contact op via 0800-7000.

Pin It
Bekeken: 1784x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/