Donderdag 2 oktober 2014 hebben wandelaars in het duingebied bij Bergen aan Zee, nabij de Verbrandepanweg, een overleden man gevonden. Uit onderzoek blijkt dat de man zichzelf van het leven heeft beroofd en het heeft enige tijd geduurd voor dat de man daar ontdekt werd.

De politie wil de man graag identificeren, onder andere zodat familie kan worden ingelicht. Het gaat om een blanke man tussen ongeveer 33 en 60 jaar oud, met blond stekelhaar van rond 2 mm en een slank postuur. Hij is tussen 1.80 en 1.85m lang.

De man droeg een donkergrijze Mangun broek, witte Puma sokken en een geblokt grijs/rood SOHO, maat M. Daaronder droeg hij een wit T-shirt (merk V&D) en een meerkleurige boxershort, ook van SOHO. Hij had bruine leren schoenen van AM, maat 43, met lichtkleurige zool. Deze schoenen zijn onder meer te koop bij Van Haren. De man had een zwarte portemonnee met €5 in muntgeld en een zakmesje met het opschrift ‘PTT Post’.

De politie zoekt mensen die de persoon herkennen of die iemand in hun omgeving missen die aan het signalement voldoet. De politie is hiervoor bereikbaar via 0800-6070. Meer foto's op Politie.nl.

Pin It
Bekeken: 2568x