Alkmaar, 20 februari 2015. Na de teleurstelling voor Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is het nu de beurt aan Hotel Golfzang: ook dit hotel in Egmond aan Zee is door de organisatie van de International Children’s Games (ICG) geschrapt als VIP-hotel. De organisatie Stichting Top Events Regio Alkmaar (STERA) had een optie genomen op een groot deel van de kamers voor de hoogwaardigheidsbekleders, maar heeft nu laten weten dat het deze toch liever in Alkmaar zelf onderbrengt. Het gaat om 100 kamers. Toen het hotel lange tijd niets meer van STERA hoorde ging het zelf maar informeren en kreeg te horen dat het onderbrengen van de vip's in Golfzang niet doorging. 

De SeniorenPartij Alkmaar uitte eerder al kritiek op de organisatie van de Games, onder andere over deze kwestie. Zo zouden de vips nu in meer dan twee hotels worden ondergebracht, terwijl dat oorspronkelijk niet de afspraak was. Bovendien is er nog steeds geen campagne en worden de Alkmaarders niet op de hoogte gehouden over de Games, als is er via de pers inmiddels wel informatie verstrekt, met verwijzing naar de website van de ICG 2015 en social media. Ook komen er in toenemende mate signalen naar buiten van organisaties en ondernemers die minder positieve ervaringen hebben met STERA.

Pin It
Bekeken: 1726x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/