Het dagelijks bestuur van de International Children's Games (ICG) opent vrijdag 26 juni de Kaasmarkt in Alkmaar. ICG-president Thorsten Rasch luidt de bel, geflankeerd door secretaris-generaal Richard Smith, penningmeester Wolfgang Glenz, technisch comitélid Igor Topole en algemeen bestuurslid Chang Fen-Fen.

De bestuursleden van de ICG luiden de bel op uitnodiging van burgemeester Piet Bruinooge en wethouder Sport Pieter Dijkman. Alkmaar staat van 25 tot en met 28 juni in het teken van de ICG, waarop zo'n 1.300 sporters tussen de 12 en 15 jaar oud uit 88 steden in de wereld het in negen takken van sport tegen elkaar opnemen.

Pin It
Bekeken: 3640x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/