In de nacht van 23 op 24 juni is in de Emmastraat in Alkmaar een dokterstas uit een auto gestolen. De zogeheten ‘uitruktas’ bevatte mogelijk gevaarlijke medicijnen.De politie is op zoek naar getuigen van een diefstal van een dokterstas uit een auto. De dief heeft een raam van een auto waar de tas in lag ingeslagen en de tas met medicijnen meegenomen.

De politie komt graag in contact met getuigen van de diefstal. Degene die de tas of de medicijnen vindt wordt verzocht om deze naar het dichtstbijzijnde politiebureau te brengen of de politie te bellen. Dit kan via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 3243x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/