Woensdagmiddag is op de Westerweg in Heerhugowaard een auto vol in de zijdeur geramd. Vermoedelijk reed de bestuurder van een grijze Alfa Romeo door rood de kruising met de Zuidtangent over richting Alkmaar, omdat hij achter twee vrachtwagens reed. Een ander kwam vanaf Langedijk, kon de auto niet meer ontwijken en werd hard in flank geraakt.

Het slachtoffer is gecontroleerd, maar leek wonderwel in orde. Om het verkeer doorgang te verlenen is afhandeling gedaan na verplaatsing van de auto's. Beide voertuigen moesten weggesleept worden. (foto's DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3448x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/