Alkmaar, 23 februari 2015. Jan P. uit Egmond aan Zee is schuldig bevonden aan het beschieten van een vrouw op tuinderscomplex Vijgendal in zijn woonplaats. Het 37-jarige slachtoffer liep een schotwond aan een been op met blijvende gevolgen, en een schampschot aan het andere.  De 77-jarige verdachte ontkende tijdens de zittingen twee weken geleden, maar dat de kruitsporen op zijn trui vertelden een ander verhaal. Hij kreeg maandag acht maanden voorwaardelijke celstraf opgelegd met een proeftijd van drie jaar, 120 uur taakstraf, een locatieverbod en de rekening voor medische kosten van zo'n €570 euro.

Opmerkelijk was, volgens het NHD, de houding van Jan P. tijdens de rechtszaak. Het emotionele relaas van het slachtoffer over de blijvende gevolgen voor haar leven werd beantwoord met schouderophalen en "Ik begrijp al die komedie niet, hoor." Ondanks dat zijn houding hem zwaar aangerekend is, werd de strafeis van 18 maanden cel (8 voorwaardelijk) niet overgenomen vanwege een schoon strafblad.

Pin It
Bekeken: 1599x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/