Alkmaar, 27 februari 2015. De gemeente ondersteunt al sinds 2013 zzp’ers bij het opstarten van hun eigen bedrijf door middel van het project ‘Ondernemen Werkt!’. In april start weer een nieuwe ronde wekelijkse bijeenkomsten. Door de huidige omstandigheden op de arbeidsmarkt beginnen steeds meer mensen voor zichzelf. Bij ondernemen komt vaak onverwacht veel kijken. Daarom ondersteunt ‘Ondernemen Werkt!’ starters tijdens wekelijkse bijeenkomsten bij het opstellen van een gedegen ondernemingsplan en organiseert het voorlichtingen en workshops.

Het traject dat in april start is bedoeld voor de professional die voor zichzelf wil beginnen. Iedereen die vanuit zijn professie als zzp’er wil starten, naast werk of vanuit een uitkeringsituatie, kan meedoen. Deelnemers werken in groepen van tien tot twintig personen en betalen een eigen bijdrage van € 500,-. Ook ondernemers uit omliggende gemeenten zijn welkom.

Initiatiefnemer wethouder Victor Kloos (OPA) over het belang van het project ‘Ondernemen Werkt!’: “De coalitie vindt werk van groot belang voor de ontwikkeling van mensen. Wij stimuleren graag initiatieven om mensen aan het werk te krijgen.” ‘Ondernemen Werkt!’ zoekt zoveel mogelijk de samenwerking met lokale initiatieven die zich bezighouden met de advisering en begeleiding van zzp’ers.

Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail aanmelden voor het traject via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor meer informatie kan men bellen met Kaat Kroon, tel. 072-5488293 of Jacqueline Boots, tel. 06-51149744.

Pin It
Bekeken: 2309x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/